Els àlbums

  VII Sopar de Figures
Un any més ens vam trobar per al tradicional sopar anual del futbol sala. Aquesta edició va tenir dues novetats: una, que per primer cop l'àpat es va fer al restaurant de les instal·lacions del club a Can Solà i l'altra, que, abans de la teca, es va jugar un partidet per obrir la gana. La data: 23 de maig del 2008.
  Nadal del 2007
Seguint la tradició de cada any, i gràcies a la paciència de la Pietat i el Fernando, ens vam trobar a les instal·lacions de Matadepera per jugar un partidet matinal i tenir una excusa per beure una copa de cava... Les fotos són del Pere Llongueras (bé, més aviat del temporitzador de la seva càmera).
  VI Sopar de Figures
Una nova edició de l'esdeveniment social més important de l'any pel que fa al futbol sala de l'entitat, que aquesta vegada va tenir lloc al restaurant Jamón Jamón (El bodegón) el 16 de març del 2007. A més dels habituals, hi va assistir per primera vegada una bona representació de la generació dels més veterans.
  Final de la Champions 2006
El testimoni del viatge a París que van fer els Garreta (sr i jr), el Joan Manel Ollé i el Miquel Àngel Gamell per veure com el Barça guanyava la seva segona Copa d'Europa.

««« ««  1 | 2 | 3 | 4 | 5  »» »»»


[ ADMIN ]